fredag 4 maj 2012

Maten utomlands som GBP opererad

För tredje gången for jag och min väninna till Turkiet,
Vi är båda Gbp operade för 2 år sedan.
För 2 år sedan , när vi åkte bara 2 månader efter operationen, var
det lite jobbigt, vi hade ju inte "lärt" oss riktigt hur mycket vi orkade.
Som det heter " ögat vill ha mer än magen", flera gånger fick vi gå och
lägga oss, och vila på maten.
Dessutom hade vi all "inclusive" då..


Nästa gång vi åkte, var i höstas, då gick det mycket bättre, de sista dagarna
hade vi lägenhet, så vi lagade vår egen mat flera gånger.
Vi åt också på restaurang, tog då en portion som vi delade på.
Sa då till att vi ville ha två tallrikar, så vi kunde dela.
Några gånger tittade dom stort, så vi fick förklara varför.

Den här gången, var det betydligt lättare med maten,
Vi hade en lägenhet, så ibland lagade vi vår egen mat.
Men de flesta gångerna åt vi på restaurang.
Frukosten ingick.
Perfekt frukost, för mig, bröd ingick också, dom
ordnade så vi fick mörkt bröd.
En supergod lunch som vi åt, Garpation chaprice.
Har säkert stavat fel, men det var i alla falltunnskivad rå
oxfilé, ost. GOTT, som också gick bra att dela på.
Här bakas det ett slags tunnbröd på en
murika. Väldigt gott. gick att smaka en bit med getost.
Kolla arbets ställningen!
Här är jag med mitt resesällskap Rose-Marie.

Ni som funderar på att åka utomlands och är Gps opererad.
Fundera inte, utan åk.
Jag fryser ju så mycket, så det var en härlig resa.

Ha det gott och lev väl
Kram // Nettan



1 kommentar:

  1. Så härligt det låter och maten utomlands, åtminstone i vissa delar av världen är väl snäppet bättre än den vi är vana med =) Härliga bilder!!! Ha en toppenhelg=)

    SvaraRadera