söndag 16 december 2012

Goda kex

Gjorde supergoda kex.
Jag har lite svårt med mjukt bröd efter min GBP operation.
Det går bättre att äta hårt bröd eller som dom här kexen.

Ingredienser
4 dl vetemjöl 150 g smör 100 g parmesanost 0.5 dl mjölk 1 tsk salt 1 tsk bakpulver 1 krm bikarbonat 2 msk rosmarin, torkad

Jag tog dinkelmjöl istället blandat med grahamsmjöl.
Det gillar min mage.

Jag har märkt att jag mer eller mindre inte tål
vetemjöl, efter min operation.?
Jag försöker därför att byta ut det mjölet mot annat.

Om du ska göra en desertpaj  av bär eller frukt.
Byt ut pajskalet av vetemjöl.
Mot Krossad mandel, torkade aprikoser och ägg som mixas
med lite vatten.
Du behöver INTE sluta baka, för att du är opererad, det
gäller att försöka hitta altenativen, så att
MIN och din  mage mår bra,
Eftersom jag ÄLSKAR att baka, så forsätter jag att baka..



Lev väl !
KRAM // Nettan


1 kommentar:

  1. Så läckert med de där kexen....Det måste jag prova göra. Kan vara gott i stället för allt det söta.

    En paj är ju inte heller dumt.
    Nu fick baklustan tillbaka igen....

    Men ska göra om min knäck... blev varken knäckig eller seg.... uff... har lite marsipan hemma jag tänkte jag göra något med oxå... :D
    Kram Synnöve.

    SvaraRadera