LCHF Pajdeg
3 dl mandelmjöl
0,5 dl skalade sesamfrön
1 msk fiberhusk
1 tsk salt
40 g smör
1 ägg
Mixa mandelmjöl och sesamfrön i blender/mixer och blanda sedan ner resterande ingredienser och mixa till en deg. Tryck ut i pajform eller springform och nagga botten med gaffel, låt vila i kylskåp ca 30 min. Grädda skalet i 175 g i ca 8-10 minuter tills skalet fått lite färg.
I botten tog jag grönkål som jag först hade rispat i små bitar.
Sen förvällde jag kålen och hackade den, tog ner den i botten av pajskalet.
Fyllde resten med skinka, svamp, rökt kött.
Gjorde en redning på 2 ägg, ca 2 dl grädde ca 2 dl mjölk, salt och peppar. Körsbärstomater Ovanpå mycket ost
In i ugnen på 200 grader i ca 25 min.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar