Saffransglögg
6 dl vitt torrt vin5 dl vatten
1 klementin, skalad & uppklippt i bitar
5 nejlikor
1 msk kardemummakärnor
3 kanelstänger
1 påse saffran
1 vaniljstång, delad och urkärnad
Blanda allt samman i en kastrull. Låt småsjuda i ca en timme. Sila och njut!
Den här glöggen smakar väldigt bra!
Jag som är diabetiker och GBP operead, är det här en bra och god glögg. Annars "Dumpar" jag lätt på vanlig glögg, som det finns mycket socker i .
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Annars så bakar jag många rullrån som jag försöker sälja bort!
Ska försöka baka så jag kan resa till värmen, som jag så väl behöver för min värk!
Just nu ser det ut som jag kan lyckas med det !
Skulle var helt otroligt om det skulle kunna gå.
Själv äter jag inte såå många rån,
men som tur är , så gör ju andra det.
Ville ha en krans på dörren, min kära var till skogen och fixade med kransen, och jag dekorerade den.
Ha det nu så gott alla
Och lev väl // Nettan
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar