torsdag 2 januari 2014

Kesoplättar


2 ägg
3 msk dinkelmjöl
250 g keso
Jag hade hälften Grahams mjöl och hälften dinkel mjöl.

 4 st

1. Rör i hop ägg och mjöl, tillsätt sedan keson och mosa den lite lätt.

2. Ha eventuellt i någon smaksättning.

3. Stek i smör på medelhög värme.

4. Vänd inte förrän ovansidan stelnat något (precis som när man gräddar
vanliga pannkakor).

För en matigare variant: rör creme fraiche
mjukt och klipp över lite gräslök och servera 

Idag städar vi ut det mesta av julen, alla tomtar och sånt åkte i väg.
Lämnade kvar advents staken i fönstret och även advents stjärnan.
Vill ha lite ljus kvar!
Det är ju så mörkt ute, men det har ju vänt nu.
Men vi får nog vänta ett tag innan vi märker att det har vänt.

Ska bli så skönt när ljuset kommer tillbaka ! ❤️
Här är en bild från februari i fjol.

Vi hade då mycket kallare , det syns ju också, tror det var ca 10 minus på den här bilden .
Men du ser väl LJUSET ❤️!!

Här kommer en bild till.
Också från i fjol, i februari.
En svan, som slår knut på sig själv..
Mer snö var det då!
Just nu har vi väldigt lite av den varan!

Ha det nu så gott alla!
Lev väl!
Kram // Nettan





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar