söndag 22 september 2013

Skörde tid

Säger som  bönderna " nu är det bråttom"

Vi är ju inga bönder , men lite skördar vi ändå
Vi har i dag tagit hand om persiljan, och det blev mycket, räcker hela vintern ❤️

Vi hämtade lite morötter som vi också hade odlat, stora och fina❤️
Ekologiskt på högsta nivå!!
Sen måste vi ju provsmaka!
Gjorde idag till middag:
Köttbullar, stuvad blomkål, morötter och potatis. Det blev väldigt bra!
Ha det så gott alla // Nettan

Lev väl och ta vara på det goda 

1 kommentar:

  1. Godmorgon Anette.
    Visst är det härligt när man kan äta egenodlat och närodlat!
    Men hur gör du med persiljan när du ska frysa den? Bara stoppar den i en påse eller burk och så in i kylan?

    Nu ska jag ha en kopp te tror jag.
    Det är tidig morgon här i huset, maken sover bara jag är vaken.
    Du får hälsa din gubbe att smörknivarna våra har gjort stor succe. Många undrar vart jag köpt dom. Men det talar jag inte om, fniss...
    kram Synnöve.

    SvaraRadera